english magyar

Aktuális

     

 

 

 

MAYDAY...MAYDAY...MAYDAY...

 

Szituációs repülési programunkat, azoknak ajánljuk, akik kíváncsiak a nagy kérdésre; vajon le tud-e sikeresen szállni egy Boeing 737 típusú utasszállító repülőgéppel vészhelyzet esetén az az utas, akinek semmilyen repülési tapasztalata nincs?

Nálunk ezt most valósághű körülmények között kipróbálhatja!

Az „alkalmi pilóta” a ”földi irányítástól” rádiókapcsolaton keresztül kapott információk alapján próbálja megmenteni utastársait és a repülőgépet a ”katasztrófától”.

A program részletes leírása a MAYDAY repülés menüben található, illetve árainkról a budapesti szimulátor központ oldalán tájékozódhat.

 

Videofelvétel szimulátor repüléséről

 

Budapesti szimulátor központunkban a pilótafülkében rögzített DRIFT HD Ghost kamerával vendégpilótánk kérésére, HD minőségben videofelvételt készítűnk Boeing 737 szimulátor repüléséről, melyet a repülés végén megtekinthet, ha tetszik akkor micro SD kártyán (+SD adapter) vágatlanul adjuk át a filmet. Mintavideónk megtekinthető a képre kattintva illetve a Video menüpontban. Árainkról a szimulátor központ oldalán tájékozódhat.

 

Az Erzsébet térre költöztünk a Duna Plazából!

2015.11.09.

Megnyitottuk új szimulátor központunkat Budapesten a belváros szívében. Az V. kerület József Attila utca 22. szám alatti (Erzsébet tér) City Center Szimulátor Központunkban új Boeing 737-800 repülőgép szimulátorunkkal várjuk kedves vendégeinket egy

 

"földre szállt élményre".

 

Elérhetőségek, árak, részletek a szimulátor központ oldalán.

 

ÚJ scenery szimulátorainkban!

 

Még szebb, még részletgazdagabb, még realisztikusabb látvány! Az LHSimulations által készített, szinte fotóminőségű részletességgel kidolgozott tájat láthatnak maguk előtt vendégeink, akik a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (LHBP) szállnak fel szimulátorunkkal. Nagyfelbontású fotóalapra készült, minden évszakhoz más vegetáció a repülőtér környékén. Aprólékosan kidolgozott fények, gurulóút festések, beállóhelyek. Több, jelentősebb forgalmat bonyolító repülőtér (Sármellék, Debrecen, Győr-Pér) is megújult látvánnyal várja pilótáinkat.

Legújabb "kedvenc" útvonalunk a Sármellék-Balaton-Dunakanyar-Budapest útvonal, melynek végén éjszakai leszállást hajtunk  végre a gyönyörűen kivilágított repülőtérre.

Ha megtetszik a látvány, és otthoni szimulátorozáskor is szeretné használni, a scenery megvásárolható a fejlesztők webáruházában.